Les nostres oliveres, totes joves, són conreades en sols sorrencs rics d'aigua ferrosa a la nostra finca familiar Camp d'Aures. L'oli que obtenim és suau i fresc al paladar, amb gust intens d'herba tallada, reminiscències de poma i un reragust d'ametlla.

Per obtenir un oli de millor qualitat, recollim les olives en el moment oportú, amb la maquinària més moderna adient dissenyada exclusivament per a l'olivar. Des de que collim les olives fins que entren al trull no passen més de quatre hores. D'aquesta manera, es conserven totes les propietats de l'arbequina i s'aconsegueix la qualitat absoluta del producte final.

UN PROJECTE FAMILIAR

Ens apassiona el que fem!

Tot el procés d'elaboració i extracció és en fred i el sistema empatar per separar les impresos és la decantació natural amb transvasaments per gravetat.

En acabar la molturació, l'oli Ermedàs es conserva en dipòsits d'acer inoxidable i a una temperatura controlada per tal d'evitar el deteriorament de les seves propietats.

Finalment, és ennvasat en ampolles de vidre fosc per així preservar-ne tota la seva qualitat.

L'exquisidesa d'aquest oli és la suma de molts factors. D'una banda, la constància, el treball i l'estima pel nostre producte pròpi. Per altra, les excepcionals condicions d'un sòl arenós ric en aigua ferrosa que accentua la personalitat del nostre oli.

Cuidem cada detall per obtenir el millor producte

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ARTESANS

DE L'OLI

:::

ermedàs

L'ESSÈNCIA DEL MEDITERRANI