UN PROJECTE FAMILIAR

Les nostres oliveres, totes joves, són conreades en sols sorrencs rics d'aigua ferrosa a la nostra finca familiar Camp d'Aures. L'oli que obtenim és suau i fresc al paladar, amb gust intens d'herba tallada, reminiscències de poma i un reragust d'ametlla.

Per obtenir un oli de millor qualitat, recollim les olives en el moment oportú, amb la maquinària més moderna adient dissenyada exclusivament per a l'olivar. Des de que collim les olives fins que entren al trull no passen més de quatre hores. D'aquesta manera, es conserven totes les propietats de l'arbequina i s'aconsegueix la qualitat absoluta del producte final.

Ens apassiona el que fem!

ARTESANS

DE L'OLI

:::

Cuidem cada detall per obtenir el millor producte

Tot el procés d'elaboració i extracció és en fred i el sistema empatar per separar les impresos és la decantació natural amb transvasaments per gravetat.

En acabar la molturació, l'oli Ermedàs es conserva en dipòsits d'acer inoxidable i a una temperatura controlada per tal d'evitar el deteriorament de les seves propietats.

Finalment, és ennvasat en ampolles de vidre fosc per així preservar-ne tota la seva qualitat.

L'exquisidesa d'aquest oli és la suma de molts factors. D'una banda, la constància, el treball i l'estima pel nostre producte pròpi. Per altra, les excepcionals condicions d'un sòl arenós ric en aigua ferrosa que accentua la personalitat del nostre oli.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ermedàs

L'ESSÈNCIA DEL MEDITERRANI

OliveOil-Arbequina